A stílustanácsadásról

Üdvözöllek, Volosinovszki Éva vagyok, színtanácsadó, stílustanácsadó és személyi stylist.

„Cherchez la femme”, azaz „Keresd a nőt!” Keresd meg magadban azt a nőt, aki igazán vagy! Engedd, hogy a stílusod a valódi egyéniségedet tükrözze a nagyvilágnak.

Lehet, hogy a hétköznapi rohanásban, a mindennapok teendőiben  egyszerűen nem maradt elég időd magaddal és legelőnyösebb megjelenéseddel foglalkozni Lehet, hogy érzed a változtatás szükségességét, de talán nem is tudod megfogalmazni pontosan az elégedetlenséged okát. Még az is lehet, hogy lelkedre átmeneti gyógyír a shoppingolás, de lehet, hogy ismét egy olyan darabot veszel meg, amit később nem szeretsz, nem viselsz szívesen. Egy darabig foglalja a helyet a szekrényben, aztán majd egyszer lesz vele valami. Ajándék a barátnőnek, vagy adománygyűjtő.

Magadra ismertél?

Ha szeretnél véget vetni az impulzusvásárlásoknak, ha pontos képet szeretnél kapni arról, hogy milyen szín- és alkattípusba tartozol, ha szeretnéd tudni, hogy melyik stílusjegyek illenek leginkább a személyiségedhez; akkor éppen jó helyen jársz, mert ezek feltérképezésében tudok én segítségedre lenni.

Tiltakozhatunk vagy elfogadjuk; de egyértelmű, hogy a világ felgyorsult, pillanatok alatt kell hatást gyakorolnunk és egy helyzetet előnyünkre fordítani. Ez a hatás az első percben pedig csakis vizuális lehet. Az első benyomás megismételhetetlen. Érezted már úgy, például üzleti tárgyaláson, állásinterjún, vagy egyéb, számodra fontos megmérettetésen, hogy magabiztosabb lettél volna, ha biztosan tudod, hogy a megjelenésed hűen tükrözi egyéniségedet, egyben az alkalom jellegének tökéletesen megfelel? Persze tudás és szakértelem nélkül nincs siker, de az első benyomás döntő jelentőségű. “Mindent megkaphatsz az életben, ha felöltözöl hozzá.” – Edith Head

Stílustanácsadó segítségét igénybe venni nem luxus! Nagyon is alapvető és kézzelfogható segítség a mindennapokra, egy olyan iránytű, mely hosszú távon és stabilan segít kiigazodni az öltözködés, a stílusos és egyedi megjelenés rejtelmeiben. Rengeteget spórolsz meg – mind pénzben, mind időben – ha megtudod, hogy milyen színű és fazonú ruhákat érdemes megvásárolnod, milyen frizura és smink előnyös számodra és csak arra áldozol, amelyre valóban érdemes.

A stílusos megjelenés titka megtanulható és nem kell minden hónapban újra beiratkozni érte, a tudás és az általa nyert magabiztosság hosszú távon fennmarad. Minden nőben ott lakozik a „királynő”, csak meg kell találni és ehhez nem szükséges semmilyen varázslat. Elég, ha tisztázzuk az előnyös színeidet, alkat- és arcformádat és beszélgetéssel, valamint célirányos kérdésekkel választ kapunk arra is, hogy személyiségedhez mely stílusjegyek illenek leginkább. A stíluselemzés eredményének birtokában sokkal tudatosabban fogsz öltözködni, tudni fogod, hogy meddig feszegetheted a határaidat és én biztatnálak is arra, hogy ezt megtedd, hisz ezáltal fogsz egyre magabiztosabb lenni és a környezeted számára is nyilvánvaló lesz a pozitív változás. Stílusunk úgy épül fel, mint egy jó koktél. A szükséges összetevőkből minden megtalálható és éppen olyan arányban, hogy harmonikus és vonzó legyen az összhatás.

Az adottságaid feltérképezése és az ahhoz való alkalmazkodás mellett is azt tanácsolom, hogy légy minél természetesebb, ne „feszülj rá” a dolgokra! Az öltözködés jelentősége nem elhanyagolható, de egyben játék is, melyet érdemes megtanulni jól játszani! A stílustanácsadás lényege, hogy megtanulj tudatosan választani és ez azt is jelenti, hogy teret engedsz a tudatos kísérletezésnek is Tanulj meg tökéletlenségeidből is előnyt kovácsolni. A francia nők nagymesterei ennek és a világ még mindig őket tartja etalonnak, (talán nem alaptalanul) ha stílusról van szó.

 

Milyen szolgáltatásokkal tudok neked ebben segítségedre lenni?

 • Színtanácsadás, tehát színtípus meghatározása, tehát színek, színek és színek – ismerd meg színtípusodat, választható színpalettádat és ne félj használni a színeidet! Légy merész. Vagy egyenesen bátor. 🙂
 • Alkatelemzés, mely alapján meghatározhatjuk a számodra legelőnyösebb fazonokat.
 • Stíluselemzés, mely alapján választ kapunk arra, hogy hozzád mely stílusirányzatok, stílusjegyek illenek leginkább, illetve, hogy ezek a stílusjegyek hogyan járulhatnak hozzá, hogy egyéniséged a legelőnyösebben mutatkozzon meg.
 • Gardróbrendezés, amikor is közösen átnézzük a szekrényed tartalmát: megnézzük mely ruhadarabok előnyösek, illetve melyeket célszerű szelektálnod.
 • Vásárlás stylisttal, amikor a kiszelektált előnytelen ruhákat előnyös új darabokra cserélheted, vagy ha egyszerűen csak szeretnél néhány megfelelő új darabot vásárolni.

Az igénybe vehető szolgáltatásokról, csomagokról  a „Szolgáltatások” menüpont alatt találsz részletes információt.

Milyen esetben ajánlom szolgáltatásaimat?

 1. Ha szeretnéd kihozni magadból a maximumot.
 2. Ha meguntad, hogy kihasználatlan ruhákkal van tele a szekrényed.
 3. Ha nem tudod, hogy milyen színűre festesd a hajad, hogy milyen rúzst vegyél…és még sorolhatnám. 🙂
 4. Ha édesanya vagy, aki épp tervezi a visszatérést a munkahelyére és szeretnéd ezt magabiztosan tenni.
 5. Ha most váltál anyukává, de szeretnéd az otthon, a gyermekeddel eltöltött időszak alatt is megőrizni a nőiességedet.
 6. Ha menyasszony vagy és életed nagy napja közeleg.
 7. Ha te vagy az örömanya és fogalmad sincs hogy milyen ruha és megjelenés lenne a leginkább alkalomnak megfelelő.
 8. Ha munkahelyváltásra, fontos állásinterjúra készülsz.
 9. Ha közeledik, vagy túl vagy bizonyos kerek születésnapokon és ez bizonytalansággal, netán félelemmel tölt el.
 10. Ha sikeres társkeresésre vágysz, szeretnéd megtalálni méltó partneredet.
 11. Ha a munkád miatt egyszerűen túl elfoglalt vagy és már olyan régen volt egy olyan nap, amit tökéletesen csak magadnak szenteltél…

Ami biztosan nem fog megtörténni:

 • Nem mondok ítéletet, csak kérdezek és ezáltal igyekszem feltérképezni az igényeidet. A szolgáltatásaimat kompletten vagy részekre bontva is igénybe veheted, nem sürgetlek. Hiszen lehet, hogy villámgyors és azonnali változtatásra vágysz, de lehet, hogy több időre van szükséged az új információk feldolgozására.

Sok szeretettel várom jelentkezésed!

Üdvözlettel:

Volosinovszki Éva – személyi stylist, szín- és stílustanácsadó

 

AVA STYLING AZ INSTAGRAMON: