Vélemények

Nagyon jól éreztem magam! Sikerült mindent beszereznem amire,szükségem lesz a nyaralás alatt…sőt még olyan fazonú ruhákat is felpróbáltam,amiket eddig nem mertem de most beléjük szerettem. 🙂 Köszönök mindent! Biztos,hogy fogunk még együtt vásárolni! 🙂

Pálos Edina


 

Nagyon hasznos tanácsokkal lettem gazdagabb és szuperül éreztem magam! Éva a színtípus meghatározás mellé gyakorlati tanácsokat is adott, ötvözve az eredményt a személyiségemmel és stílusommal. Köszönöm az élményt!

Szabó-Huszár Barbara


 

Kedves Éva!

Köszönöm a sok kiegészítő információt!! Nagyon jók a képek, tényleg milyen sokat számít az előnyös szín, mind hajban, mind ruhában!
Nagyon jól éreztem magam hétfőn, sok érdekes és nagyon is használható tippet kaptam! Egész más szemmel nézem már én is a ruháimat :))
A hajszínt mindenképp ki fogom próbálni!
Nagyon sok sikert és örömet kívánok Neked továbbra is a munkádban!!
Színes üdvözlettel:
 Edit

Nagyon inspiráló volt az Évával eltöltött pár órás stílustanácsadás. Jó volt visszajelzést kapni az öltözködési stílusommal kapcsolatban. Nagy segítség lehet mindenkinek ez a szolgáltatás.

Földesi Nagy Ágnes


Nagyon látványos volt a színkendős tesztelés, a tükör előtt ülve, saját szemmel győződtem meg, hogy mennyire előnytelenek az arcomhoz a meleg színek, míg a hideg és legfőképpen sötét színek mennyivel jobban állnak. A színtípusom sötét Tél lett, így megkönnyebbülten vettem tudomásul, hogy az egyik kedvencemről, a feketéről ezután sem kell lemondanom. 🙂

Jónáné Korányi Beáta


Színtanácsadáson jártam Évánál, nagyon jó hangulatú volt, az különösen tetszett, hogy nem akart rám erőltetni semmit, hanem tényleg mindent kipróbáltunk, így szemmel látható volt a különbség, mely színek állnak jól, és melyek azok, amelyeket valóban érdemesebb kerülnöm, mert van sokkal jobb. Így sokkal jobban értem, miért működtek egyes darabok szuper jól a gardróbomban és miért volt pár olyan, amiről éreztem, hogy nem az igazi. Szuper volt, hogy ez az idő csak rólam szólt és mindent alaposan átbeszéltünk – nagyon köszönök mindent, és csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szeretné egy kicsit tudatosabban átvariálni a meglévő ruháit és a jövőben már a neki legjobb árnyalatokat választani!

Szentkirályi-Varga Judit


Nagyon sokat (hónapokon keresztül) böngésztem az interneten stylist-ot keresve, rengeteg oldalt végignéztem, mikor is rátaláltam Évára és az Ava Styling-ra, ami valamiért megszólított. A blogbejegyzések nagyon érdekesek voltak és Éva rengeteg hasznos információt osztott meg, ami talán túl sok lehet egyeseknek viszont én boldogan álltam neki az olvasásnak, hiszen egy szakember szemével láthattam a világot, a nőket, a stílusokat, színeket, formákat. És bizony nagyon tetszett, amit láttam. Amikor megnéztem az árakat, kicsit meglepődtem. Marketingesként azonban pontosan tudom, hogy ami megfizethetetlenül drága, az nem feltétlenül a legjobb minőség. Éva árait a magyar piachoz igazította. Aki úgy gondolja, hogy szeretné magát megismerni és a lehető legjobb formáját hozni ezentúl, bátran megteheti anékül, hogy nagyon megterhelné a családi kasszát. Igazán mindannyian megérdemeljük, hogy megismerjük a fizikai adottságainkat és a hozzánk legjobban illő színeket, fazonokat viseljük, evvel is megerősítve önbizalmunkat, ami ugyebár néha bizony támogatásra szorul. Sokkal elégedettebbek leszünk magunkkal, ami a környezetünkben élőknek is a javukra válik, hiszen egy önmagával harmóniában élő ember társasága üdítőbb, mint egy örökké elégedetlen, morcos méregzsáké. Éva ennek a harmóniának az elérésében tud segítséget nyújtani.

Gál Andrea Éva


A színtanácsadás rengeteg kérdésre választ adott, sajnálom, hogy nem vettem igénybe hamarabb. 🙂 Köszönöm.

Varga Sz. Laura


Nagyon hasznos es erdekes volt.

Zsinka Edit

(Megjegyzés: a páros színtanácsadás eredménye egy lágy Ősz és egy élénk Tél színtípus lett. – Ava Styling)