Az idei őszi szezon női cipődivatjának egyik meghatározó darabja a hímzett bokacsizma. Ugyan már átfordultunk a télbe, de napsütéses, száraz téli napokon sem kell lemondanunk erről a rendkívül mutatós darabról.

Ha egy ilyen csizmára esik a választásunk, a napi szettünk egyéb részleteinek is a lábbelinkhez kell igazodnia, mert egy hímzett darab már önmagában is elég feltűnő jelenség.

Az örök kedvenc ruhadarabbal, a  farmerral nagyon jól tud ez a fazon együttműködni és leginkább egy szép, karcsúsított fazonú szövetkabátot társítva mellé tudja elérni a maximális hatást. Jó, ha a kabát színe a csizma alapszínével van összhangban . Ez ugyan szubjektív és színtípus-függő, de nekem leginkább a fekete alapon hímzett változat tetszik, melyhez egyszínű fekete kabátot választanék. A hímzett virág színei az egyéb kiegészítőkön: sapkán, sálon és kesztyűn köszönhetnek vissza. A kabát alá sem választanék bonyolult darabot, egyszínű ing vagy blúz szerintem tökéletes kiegészítése lehet napi szettünknek.

Az alábbi fotóválogatás egyik képe egy olyan szettet mutat, ahol a farmeren jelenik meg a hímzett minta. Ebben az esetben viszont szigorúan egyszínű csizmát javaslok, nem szükséges egy egész kertészetet magunkon viselni. A kevesebb mindig több!

 

A parfümök közül viszont bátran nyúlnék a rózsás illatokhoz. Van két kedvencem, melyek „négy évszakosként”  funkcionálnak: Stella McCartney Stellája vagy a Chloé edp, melyek igazi szívmelengető rózsaillatok, ajánlom őket tesztelésre. Már, aki még nem próbálta őket. 🙂

Éva – colorfullifestyle.hu